2012-08-07 08:55:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - álljon ki végre magáért

Napi horoszkóp augusztus 7.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma hajlamos lehet a borúlátásra, habár alapvetően vidám természetű. Pedig azzal valóban inkább csak rontja a helyzetét, ha feketébbre festi. A morcos, mogorva embereket mindenki kerüli. A vidámsága ellenben mindent jóra fordít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Próbálja meg kissé lazábban kezelni a dolgokat. Ha süt önből a vádaskodás, és szigorúság, akkor aligha remélhet kedvességet más emberektől. Legyen nagyvonalú, borítson fátylat a múltra, és ezt éreztesse is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Harapós kedvében van: ha lehet, inkább ne időzítsen mára tárgyalásokat, kivéve, ha a válóperét tárgyalja. Ahol azonban szüksége van a másik jóindulatára, ott ma ne, vagy csak délután jelenjen meg. Addigra oldódik a mérge.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Akkor is idegeskedik, ha nincs rá igazán oka. Még a szórakozásaiban sem tud igazán feloldódni, mert ebben is elvárások vezetik. Ha kevesebbet akar, többet kaphat a sorstól. A horgászat nemcsak halfogás, hanem meditáció is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma igencsak könnyelmű lehet pénzügyi kérdésekben, pedig meg kellene fognia minden garast. A helyzete, sajnos, már korántsem olyan rózsás, mint rég. Ám rossznak sem mondható, és sokat tehetne érte, hogy még jobb legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy kissé eluralkodott a káosz ön körül, de ma lehetősége lesz rá, hogy úrrá legyen rajta. Akár a fizikai létében lesz kuszaság, akár a lelkében, most egy nagy „söpréssel” tiszta terepet teremthet. És újra berendezkedhet benne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Álljon végre ki magáért, mert ha nem így tesz, könnyen elnyomhatják önt akár a munkahelyén, akár a saját családjában. A végén még azt veheti észre, hogy a legkisebbek is önnek dirigálnak. Fordítson a helyzeten, mielőtt késő lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Olyasmire akarják rávenni, amihez igazából semmi kedve nincs. Mérlegelje, hogy mi az a megpróbáltatás, ami megéri, és mi az, aminek végképp semmi értelme. Ha azonban a fejlődéséről van szó, akkor semmi sem drága ár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kétfélére vágyik, de ez igazából ugyanannak a dolognak a két oldala. Önön múlik, hogy teljességnek, vagy meghasadtságnak látja-e. De amíg a legcsekélyebb kételye van, valóban nem jó belemenni. Csak, ha biztos a dolgában.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a családjával kell törődnie. Ha szerencsés, és egy kellemes helyen a szabadságát tölti, akkor ez nem is jelenthet nehéz feladatot. Ha azonban más teendői vannak, akkor hirtelen kényszerítő körülmények fordíthatják haza.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, szüksége lenne valami változásra, újításra. Csak arra nem tud még rájönni, hogy miben is kellene változtatnia. Az utóbbi időben túl sokfelé kapkodott, de valahogy semmit sem fejezett be. Kezdje egy félbehagyott dologgal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valamit nem kapott meg, pedig nagyon szerette volna. Ezért hajlamos lehet élete párján kitölteni a mérgét. Pedig őtőle kapja a legtöbbet. Gondoljon erre, és feledje a haragot, kesergést. Örüljön inkább annak, ami van.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: